Karikatuur
Karikatuur
Karikatuur
Karikatuur

Laat ons karikaturen tekenen op uw event, bedrijfspresentatie of festival.

Zoekt U entertainment voor uw evenement, feest of op een beurs?
U kunt bij ons terecht voor

1. Digitaal karikatuur tekenen, incl printjes om mee te geven.

Harold komt met zijn tekentablet en een tweede beeldscherm. (hierop kan men meekijken). In een razend tempo schetst hij uw gasten tot ongeveer 45 personen in 4 uren! De getekende personen krijgen een A-6 printje met hun karikatuur erop. Iedereen krijgt ook een kaartje mee met een link waar de tekeningen te downloaden zijn. Dolle pret ook achteraf! 
Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

2. Digitaal karikatuurtekenen, in combinatie met de giftbox

Combinatie met giftbox waar de karikatuur ter plaatse geprint wordt op bv een mok, schort of muismatje. Harold biedt hier uniek, totaal-entertainment. Een imposante parasol geeft een knusse sfeer. Eronder een fraaie balie waar achter een complete printshop schuilgaat. Terwijl Harold digitale karikaturen tekent, staat zijn assistente stand-by om het vrolijke portret af te drukken op een T-shirt, muismat, kookschort, ovenwant, servet, mok, et cetera. De leukste geschenkjes worden ter plaatse gemaakt  Een impressie

Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

3. NIEUW Harolds Moped Vintage Tour,

De vintage tour is pure nostalgie! Terug naar het tekenen op papier, maar dan in het NU! Met zijn elektrische Moped tuft Harold geheel in stijl rond en maakt hij tot wel 20 karikaturen per uur. Hij kan zich elk uur verplaatsen en zo op meerdere plaatsen bij uw evenement aanwezig zijn. 

Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

4. Theatre Caricature

Met behulp van een verborgen camera zoekt Harold een "slachtoffer" tussen het publiek en begint hij haar of hem te tekenen. Plotseling verschijnt er op het scherm een tekening. Wie zou het zijn? Naarstig gaat iedereen op zoek naar de gelukkige. Geen wachtrijen meer en leuk entertainment op een druk feest of festival! Een impressie

5. Back to black, op papier in razendsnel tempo.

Harold tekent, geheel in stijl gekleed, op papier (A5 formaat) met slechts één zwarte stift uw gasten. Zeer geschikt als mobiel entertainment. Aantal tekeningen kan tot 30 per uur oplopen.

Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

Offerte aanvragen