Zoekt U entertainment voor uw evenement, feest of op een beurs?

U kunt bij ons terecht voor karikaturen tekenen digitaal, op papier of bierviltjes
Onder het aanvraagformulier vindt U meer informatie over de verschillende soorten optredens.

Offerte aanvragen

1. Digitaal karikatuur tekenenincl printjes om mee te geven.

De karikaturist komt met zijn tekentablet en een tweede beeldscherm. (hierop kan men meekijken). In een razend tempo schetst hij uw gasten tot ongeveer 45 personen in 4 uren! De getekende personen krijgen een A-6 printje met hun karikatuur erop. Iedereen krijgt ook een kaartje mee met een link waar de tekeningen te downloaden zijn. Dolle pret ook achteraf! 
Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl
Karikatuur

2. Digitaal karikatuurtekenenIn combinatie met producten

De karikatuur wordt afgedrukt op een product, bijvoorbeeld op een drinkbeker, een schort of een muismat. Harold zorgt voor uniek, sfeervol entertainment. Een grote parasol zorgt voor een gezellige sfeer. Eronder is een mooie toonbank geïnstalleerd, die een complete drukkerij verbergt. Terwijl Harold digitale karikaturen tekent, staat zijn assistent klaar om het grappige portret op een T-shirt, muismat, keukenschort, servet, mok, enz. af te drukken. De mooiste geschenken worden ter plekke gemaakt. 

Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

Karikatuur

3. "Theatre Caricature" 
     Momenteel niet te boeken

Met behulp van een verborgen camera zoekt Harold onder het publiek naar een "slachtoffer" en begint deze persoon te tekenen. Plotseling verschijnt er een tekening op een scherm en iedereen begint koortsachtig te gissen, wie zou dit kunnen zijn? Geen wachtrijen meer, gewoon gezellig plezier op een drukbezocht feest of festival! Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl


Karikatuur

4. de Harold's Moped Vintage Tour

is niets minder dan pure nostalgie. Terug naar waar het allemaal begon, een ritje maken op zijn brommer en tekenen op leuke evenementen. Harold is stijlvol tot in het kleinste detail en maakt met gemak tot 20 karikaturen per uur. Met zijn elektrische brommer kan hij elk uur op een andere locatie van uw evenement aanwezig zijn! 

Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

Karikatuur

5 Back to Black,

op papier in sneltreinvaart.

Harold tekent uw gasten in stijl op papier (Din A5 formaat) met slechts een zwarte pen. Zeer geschikt voor evenementen met veel bezoekers. Er kunnen tot 20 tekeningen per uur worden gemaakt. Heeft u prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

Karikatuur