Zoekt U entertainment voor uw evenement, feest of op een beurs?

U kunt bij ons terecht voor karikaturen tekenen digitaal, op papier of bierviltjes. Maar ook cartooning is iets wat we kunnen verzorgen,
Onder het aanvraagformulier vindt U meer informatie over de verschillende soorten optredens.

Bedankt voor uw interesse in het boeken van 1 van onze karikaturisten. Indien u het onderstaande formulier zo compleet mogelijk invult ontvangt u van ons een maatwerk offerte

Contact info

Factuur adres

Optreden locatie

Optreden info

Karikatuur

1. Digitaal karikatuur tekenenincl printjes om mee te geven.

De karikaturist komt met zijn tekentablet en een tweede beeldscherm. (hierop kan men meekijken). In een razend tempo schetst hij uw gasten tot ongeveer 45 personen in 4 uren! De getekende personen krijgen een A-6 printje met hun karikatuur erop. Iedereen krijgt ook een kaartje mee met een link waar de tekeningen te downloaden zijn. Dolle pret ook achteraf! 
Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl
Karikatuur
Karikatuur
Karikatuur

2. Digitaal karikatuurtekenenIn combinatie met producten

De karikatuur wordt afgedrukt op een product, bijvoorbeeld op een drinkbeker, een schort of een muismat. De karikaturist zorgt voor uniek, sfeervol entertainment.  Met de giftbox wordt een mooie toonbank geïnstalleerd, die een complete drukkerij verbergt. Terwijl digitale karikaturen getekend worden, staat de assistent klaar om het grappige portret op een T-shirt, muismat, keukenschort, servet, mok, enz. af te drukken. De mooiste geschenken worden ter plekke gemaakt. 


Karikatuur

3. Tekenen op bierviltjes, ook met een gepersonaliseerde achterzijde mogelijk.

Een leuke en vlotte act is het tekenen op bierviltjes. Een snelle en luchtige vorm van entertainment op klein formaat!
Sandor of Harold van Team Karikatuur loopt rond tussen de gasten om ze in korte tijd op bierviltjes te tekenen.

Leuk tijdens zakelijke events en feesten, maar ook erg populair op bruiloften; zowel om 's middags de daggasten te vermaken of tijdens het avondfeest.eventueel ook met meerdere tekenaars te boeken

Ook is het mogelijk de bierviltjes op de achterzijde te voorzien van een gepersonaliseerd ontwerp!

Karikatuur

4. Back to Black,

op A5 papier in sneltreinvaart.

De karikaturist tekent uw gasten in stijl op papier met slechts een zwarte pen of stift. Zeer geschikt voor evenementen met veel bezoekers. Er kunnen tot 20 tekeningen per uur worden gemaakt. Heeft u prijsinformatie nodig? Vul het boekingsformulier aan de bovenzijde van de pagina in!

5. Cartooning

Bij cartooning zet de tekenaar uw gedachten tijdens (bijvoorbeeld) het brainstormen op papier (kan ook digitaal) "Een tekening zegt vaak meer dan 1000 woorden" wordt wel eens gezegd en daarnaast kan alles in de tekening. Het "out of the box" denken kan op deze manier vorm gegeven worden!
Maar ook bij veranderprocessen of andere bijeenkomsten vaak een waardevolle aanvulling. De tekeningen worden later dan ook vaak gebruikt als reminder.

Karikatuur