Van verjaardagskado naar een kerstkaart.

Karikatuur

Heeft U ook een kerstkaart gekregen dit jaar, die zo speciaal was dat U hem heeft bewaard?

Vooral voor bedrijven is dit natuurlijk een mogelijkheid om beter bij de potentiële klanten in het geheugen te blijven. De kerstkaart die op het prikbord blijft hangen en waar nog menigmaal naar gekeken wordt, en dan natuurlijk staat ook het logo van het bedrijf goed zichtbaar in beeld.

Maar hoe doe je dat nu?

Bij karikatuur.nl hebben we daar een leuk voorstel voor.

Als je toch al een leuk verjaardagskado zoekt voor het personeel zou je hiervoor een karikatuur kunnen laten maken bij karikatuur.nl. Eventueel gecombineerd met een mok, schort, lijst of ander product dat ze aanbieden in de webshop. Alle tekeningen worden digitaal gemaakt en kunnen gedurende het jaar verzameld worden in een map van uw bedrijf.

Zo zijn er tegen het eind van het jaar karikatuurtekeningen van alle medewerkers. Deze kunnen dan gecombineerd worden in een speciale kerstkarikatuur, eventueel gerelateerd aan uw bedrijf, zodat u een fantastisch, originele kerstkaart kunt versturen.

En dat is 2 vliegen in 1 klap, voor iedere werknemer een leuk kado met de verjaardag en dan tegen geringe extra kosten ook nog een speciale kerstkaart!

Geinspireerd geraakt? 

Kijk alvast eens naar onze karikaturen op www.karikatuur.nl/webshop en neem contact op via info@karikatuur.nl